Food Safety and Hygiene in School Canteens is crucial as it directly affects the health, safety and wellbeing of students and the school community. Aim of the training program is to provide all the necessary knowledge to the people that manage or work at school canteens, in order to enhance food safety and hygiene and to comply with all legal requirements and HACCP standards.
Advantages for participants:
- Reduction of the risk of foodborne diseases.
- Highlighting the social responsibility of the school.
- Strengthening parents‘ trust in the school community.
- Compliance with legislation and recognition by Authorities
If you are interested in the specific training program, contact us
Η Ασφάλεια και Υγιεινή στις Σχολικές Καντίνες είναι ύψιστης σημασίας καθώς επηρεάζει άμεσα την υγεία, την ασφάλεια αλλά και την ευημερία των μαθητών και γενικότερα της σχολικής κοινότητας.
Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση της ασφάλειας και της υγιεινής των τροφίμων στις σχολικές καντίνες, διασφαλίζοντας την υγεία των μαθητών και την υπευθυνότητα των φορέων που τις διαχειρίζονται. Μέσα από στοχευμένες δράσεις εκπαίδευσης, εφαρμογής προτύπων και τακτικών ελέγχων, διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον υγιεινής και πρόληψης, θεμελιώνοντας την εμπιστοσύνη γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών.Επιπλέον βοηθάει τους συμμετέχοντες στην συμμόρφωση με όλες τις νομοθετικές απαιτήσεις και την εφαρμογή του Συστήματος HACCP.
Πλεονεκτήματα για τους συμμετέχοντες:
- Μείωση του ρίσκου για τροφικές δηλητηριάσεις.
- Ανάδειξη της κοινωνικής ευθύνης του σχολείου
- Ενίσχυση της εμπιστοσύνης των γονέων προς τη σχολική κοινότητα.
- Συμμόρφωση με τις απαιτήσεις και αναγνώριση από τις αρχές
Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, επικοινωνήστε μαζί μας