Εστιατόρια & Επιχειρήσεις Εστιασης – Μέτρα για την επόμενη μέρα

Apr 8, 2020

 Q5: Τι μέτρα ασφάλειας τροφίμων θα πρέπει να λάβουν οι επιχειρήσεις?

Οι έλεγχοι που σχετίζονται με τα τρόφιμα παραμένουν ως έχουν, βάση του σχεδίου HACCP που εφαρμόζει η κάθε επιχείρηση, προστατεύοντας τα έτσι από οποιοδήποτε μικροοργανισμό. Μην παρασυρόμαστε θεωρώντας ότι  ο Covid-19 έχει εξαφανίσει όλους τους υπόλοιπους παθογόνους μικροοργανισμούς (σαλμονέλα, λιστέρια, σταφυλόκοκκο κτλ).

Ωστόσο, όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να παραμένουν ενήμερες από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες, σχετικά με επιπλέον μέτρα που προτείνονται και φυσικά να εφαρμόζουν αποτελεσματικά όλες τις διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης.

Signup today for free and be the first to get notified on new updates.